Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Jak mít úspěch u žen? 100% s feromony pro muže!

 

 

 

INFO O ZÁSILCE:

Veškeré zásilky jsou zabaleny diskrétně a nejsou na nich žádné reklamní nápisy SEXSHOP nebo EROTICKEHRACKY. Pouze uvádíme Vás, jako adresáta a jméno odesílatele Milan Šerák.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Vaše Erotické Hračky.

NOVINKY

arr3Novinky a zajímavostiMasturbátory   Líbí se Vám představa, že provozujete se svou ženou anální styk? Jenže partnerka...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 499,00 Kč
skladem
naše cena 399,00 Kč
skladem
naše cena 474,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 191,00 Kč
skladem
naše cena 169,00 Kč
skladem
naše cena 346,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Milan Šerák
Novoměstské náměstí 248
Sedlčany, 26401
tel: +420777030350
napište nám
IČ:70711208

ANKETA

O jaký druh zboží bysme měli rozšířit naši nabídku?

Vibrátory, dilda, masturbátory, nafukovací panny 38% Pomůcky pro páry 25% BDSM, CLINIC 16% Erotické prádlo 21%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Milan Šerák se sídlem Novoměstské náměstí 248, 26401 Sedlčany, IČ 70711208,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů