Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Jak mít úspěch u žen? 100% s feromony pro muže!

 

 

 

INFO O ZÁSILCE:

Veškeré zásilky jsou zabaleny diskrétně a nejsou na nich žádné reklamní nápisy SEXSHOP nebo EROTICKEHRACKY. Pouze uvádíme Vás, jako adresáta a jméno odesílatele Milan Šerák.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Vaše Erotické Hračky.

NOVINKY

arr3Novinky a zajímavostiMasturbátory   Líbí se Vám představa, že provozujete se svou ženou anální styk? Jenže partnerka...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 499,00 Kč
skladem
naše cena 249,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 302,00 Kč
skladem
naše cena 346,00 Kč
skladem
naše cena 149,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Milan Šerák
Novoměstské náměstí 248
Sedlčany, 26401
tel: +420777030350
napište nám
IČ:70711208

ANKETA

O jaký druh zboží bysme měli rozšířit naši nabídku?

Vibrátory, dilda, masturbátory, nafukovací panny 38% Pomůcky pro páry 25% BDSM, CLINIC 16% Erotické prádlo 21%

Ochrana osobních údajů e-shopu www.erotickehracky.eu

 

 

  1. Společnost Milan Šerák se sídlem Novoměstské náměstí 248, 26401 Sedlčany, IČ 70711208, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

-          jméno, příjmení

-          e-mailovou adresu

-          telefonní číslo

-          adresu/sídlo

 

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

 

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Milanem Šerákem tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

a)     Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

b)    Poskytovatelem služby Heureka Shopping s.r.o., se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8, IČ: 02387727, DIČ CZ 0238772

c)    Poskytovatelem služby ThePay.cz, s.r.o. se sídlem Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava, IČ: 28135261, DIČ CZ28135261

d)    Poskytovatelem služby Smartsupp.com, s.r.o. se sídlem Milady Horákové 13, 602 00 Brno, IČ: 03668681, DIČ CZ03668681

e)    Poskytovatelem hostingové služby ZONER software a.s. se sídlem Nové sady 583/18, 602 00 Brno, IČ: 49437381

 

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@erotickehracky.eu.

 

  1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.erotickehracky.eu, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • Základní funkčnosti webových stránek.

 

-          Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

 

-          Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

 

-          Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

 

-          Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

 

-          Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

 

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

 

 

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-          zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

-          vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

-          požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-          vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-          požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

-          na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

-          požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

-          na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-          podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.